VISSZA

Palmiye

WEBOLDAL
www.palmiye.hu
ELÉRHETŐSÉG
+36 20 211 1226
info@gmg.hu
https://www.facebook.com/okosarnyekolas/
ITT TALÁLOD
8600 Siófok, Széchényi u. 49.

A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező cég a PALMIYE GLOBAL része Közép-európai kizárólagossággal, Fő profiljuk a speciális, egyedi igények alapján tervezett, akár 4 évszakos teraszrendszerek forgalmazása és kompromisszummentes kivitelezése. A termékpalettán megtalálhatóak alumínium lamellákkal, illetve PVC anyaggal fedett alternatívák is.

Weboldalukon egy 3D-s tervezőprogram segítségével mindenki lemodellezheti magának a megálmodott szerkezetét. Ezt követően a cég saját mérnökei szakmai tapasztalatuk és egy professzionális tér-scanner segítségével mérik fel a megrendelők pontos elképzeléseit, amelyeket egy kifejezetten erre a területre szakosodott beépítő csapat valósít meg. A Palmiye így nyújt komplex szolgáltatást ügyfeleinek.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a „518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról” kormányrendelet alapján lehetőségük nyílik az otthonfelújítási támogatást igénybe venni a Palmiye teraszfedési megoldásaira is.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal