BACK

Prémium Pázsit

Európa vezető holland és spanyol műfűgyártó termékeinek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon, amelynek köszönhetően számos állandó, és visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk.

Saját gépparkkal, és dedikált munkatársakkal rendelkezünk, így biztosítva a megbízhatóságot, és a 9 év gyártói garanciát.

Célunk, hogy ügyfeleink elképzelései találkozzanak az általunk kínált megoldásokkal, így több mint 20 féle azonos minőségű műpázsit közül választhatják ki az igényeikhez legjobban illeszkedőt.  Rendelkezünk a tudással és a tapasztalattal, hogy a legbonyolultabb megrendeléseket is első osztályú minőségben teljesítsük.

Cégünk, az otthoni felhasználásra szánt kerteken felül, jelentős tapasztalattal rendelkezik közintézmények pl. bölcsődék, iskolák, óvodák, sportpályák udvarainak teljeskörű felújításával, műfűvel való borításával. Az udvar felújítása során lehetőséget biztosítunk a játszótéri játékok beszerzésére és telepítésére is.

Kiállítói programok és újdonságok

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal