VISSZA

Prémium Pázsit

A Valódi Holland Minőséget keresse a Prémium Pázsit®️-nál!
A Prémium Pázsit Kft. az egyik legdinamikusabban fejlődő műfüves cég Magyarországon. Portfóliójukban, kizárólag Hollandiából származó holland pázsitok találhatók, melyek a szigorú ellenőrzéseknek köszönhetően, mind minőségben, mind megjelenésben az európai műfű-piac elitjéhez tartoznak. Európa egyik vezető holland műfű-gyártójának, az EuropeGrass®️-nak a kizárólagos forgalmazói. Küldetésük, hogy ügyfeleik egész évben élvezhessék kertjeik kifogástalan szépségét.

Mi Teszi a Prémium Pázsit termékeit különlegessé?

  • A Prémium Pázsit®️-ok memória szálakkal rendelkeznek, így használat után a műfű szálak visszarendeződnek az eredeti állapotukba.
  • 10 év gyártói garancia szálkihullásra és UV védelemre.
  • A pázsitok élettartama akár 15 év.
  • Gyerekbarát: a Prémium Pázsit®️-ok semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, kadmium és allergén mentesek.
  • Kutyásoknak ajánlott: rendkívül strapabíró, a kutyusok nem tudják kiásni vagy megrongálni, és nincsenek elsárguló fűszálak.
  • 10 év színgarancia - nem sárgul, nem fakul. Egy évtized után is megőrzi eredeti szépségét. 
  • Lélegző burkolatok, vízáteresztő képességük 60l/perc/m2.

Magas színvonalon nyújtott szolgáltatások!
A Prémium Pázsit Kft. profi, saját szakemberekből álló csapatokkal dolgozik, akik elkötelezettek az ügyfelek elégedettsége mellett. Minden projektet a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel kezelnek, hogy a végeredmény minden elvárásnak megfeleljen.

A kiállítás ideje alatt, exkluzív kedvezményekkel vár a Prémium Pázsit®️. A teljes műfű kollekcióját rendkívül vonzó áron lehet majd beszerezni. 

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal