BACK

Robotfűnyíró Centrum

WEBSITE
https://robotfunyirocentrum.hu/
CONTACT
+36 20 521 5214
PLACE
2040 Budaörs, Szabadság út 77.

A robotfűnyírás az elmúlt években olyan kiemelt téma lett életünkben, mely megkövetelte, hogy teljesen külön üzletágként, kiemelt figyelemmel tekintsünk rá. A Robotfűnyíró Centrum amellett, hogy az ország legnagyobb Husqvarna Automower robotfűnyíró kereskedője, a dán Auto-Mow márka kizárólagos hazai képviselete is, akik prémium minőségű, mégis rendkívül attraktív ár-érték arányú kiegészítőket kínálnak robotfűnyírókhoz.

Alapvetően fontos számukra a teljeskörű szolgáltatás biztosítása, ezért az első gondolattól segítenek a kert felmérésében, a megfelelő gép kiválasztásában, majd a telepítésben, és később a robotok téli tárolásában, az esetleges javításban is.

A Robotfűnyíró Centrumnál hiszen abban, hogy célravezető minden új technológia megjelenésekor az elsők között lenni, hiszen csak így lehetnek a legjobbak. Csak így tudják ügyfeleik igényeit maximálisan, a legújabb, legkorszerűbb eszközökkel, profin kielégíteni.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo 2019. See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s only outdoor living show.