VISSZA

Robotfűnyíró Centrum

A robotfűnyírás az elmúlt években olyan kiemelt téma lett életünkben, mely megkövetelte, hogy teljesen külön üzletágként, kiemelt figyelemmel tekintsünk rá. A Robotfűnyíró Centrum amellett, hogy az ország legnagyobb Husqvarna Automower robotfűnyíró kereskedője, a dán Auto-Mow márka kizárólagos hazai képviselete is, akik prémium minőségű, mégis rendkívül attraktív ár-érték arányú kiegészítőket kínálnak robotfűnyírókhoz.

Alapvetően fontos számukra a teljeskörű szolgáltatás biztosítása, ezért az első gondolattól segítenek a kert felmérésében, a megfelelő gép kiválasztásában, majd a telepítésben, és később a robotok téli tárolásában, az esetleges javításban is. A Robotfűnyíró Centrumnál abban hisznek, hogy célravezető minden új technológia megjelenésekor az elsők között lenni, hiszen csak így lehetnek a legjobbak, csak így tudják ügyfeleik igényeit maximálisan, a legújabb, legkorszerűbb eszközökkel, profin kielégíteni.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal