BACK

Seashell Decor

A Seashell Decor Magyarországon a Casini-Invest Kft. üzemeltetése alatt álló webshop. 

A kert és lakás ékszerével, kagyló- és csigaházak importjával, kis - és nagykereskedésével foglalkozik. Küldetésük egy olyan kert- illetve lakásatmoszféra megteremtése, ahol "jó lenni, jó élni". Amikor belépsz egy gyönyörű kertbe vagy lakásba, azt gondolod, milyen szép és kellemes, azonban amikor belépsz a seashelldecor.hu termékeivel díszített kertbe és lakásba, az az érzésed támad, mintha egy másik világba csöppentél volna: itt jó lenni, jó élni, nem szeretnél szabadulni ebből a magával ragadó környezetből. 

A vevői igényekhez igazodva a Seashell Decor termékei megvásárolhatók: különböző vázákkal együtt az azokhoz való mennyiségű dekoráció töltettel szállítva. A kagyló- és csigaházak önmagában is rendelhetőek literben kalkulálva, amennyiben rendelkezik már vázával, tállal amelyet meg szeretne tölteni. Továbbá, négyzetméterre is rendelhető elsősorban a kerti virágágyás, vízelvezető sávok, kerti tavak, cserép- és kaspóágyások díszítéséhez, méghozzá a terület nagysága szerint. Megvásárolhatók darabáron elsősorban kisebb díszítésekhez, kiegészítésként a többi termékhez, illetve akvárium dekorációnak is kiváló.

 

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal