BACK

VitalSpa

VitalSpa: prémium magyar jakuzzik

A VitalSpa prémium minőségű jakuzzik manufakturális rendszerben, magyar gyártónál készülnek. A különböző méretek között akkor is megtalálhatod a megfelelőt, ha a pároddal való romantikus fürdőzésekhez, ha a baráti összejövetelekhez, vagy a családi feltöltődéshez szeretnéd használni a jakuzzidat.

A VitalSpa jakuzzik Thermowood oldalburkolata hőkezelt fából készül, így a végeredmény egy időjárásálló és tartós felület.

A „4 évszak” hőszigetelő rendszerrel alacsonyan tarthatod a jakuzzi energiafogyasztását, és a működési költségeit. A PU habszigetelés és a thermotető gondoskodik róla, hogy a medencében maradjon a meleg, és kívül maradjon minden piszok.

Egy jakuzzival nem csak a wellness élményt viheted el az otthonodba, de az ingatlanod értékét is növelheti! Válassz megfontoltan: látogass el a VitalSpa budapesti bemutatótermébe, nézd meg a jakuzzikat, és kérj ingyenes szakértői tanácsadást!

Kiállítói programok és újdonságok

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal