VISSZA

VitalSpa: prémium magyar jakuzzik

A VitalSpa prémium minőségű jakuzzik manufakturális rendszerben, magyar gyártónál készülnek. A különböző méretek között akkor is megtalálhatod a megfelelőt, ha a pároddal való romantikus fürdőzésekhez, ha a baráti összejövetelekhez, vagy a családi feltöltődéshez szeretnéd használni a jakuzzidat.

A VitalSpa jakuzzik Thermowood oldalburkolata hőkezelt fából készül, így a végeredmény egy időjárásálló és tartós felület.

A „4 évszak” hőszigetelő rendszerrel alacsonyan tarthatod a jakuzzi energiafogyasztását, és a működési költségeit. A PU habszigetelés és a thermotető gondoskodik róla, hogy a medencében maradjon a meleg, és kívül maradjon minden piszok.

Egy jakuzzival nem csak a wellness élményt viheted el az otthonodba, de az ingatlanod értékét is növelheti! Válassz megfontoltan: látogass el a VitalSpa budapesti bemutatótermébe, nézd meg a jakuzzikat, és kérj ingyenes szakértői tanácsadást!

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal