BACK

VP Alutető

A fém megmunkálásának apró fortélyait már gyerekként, édesapja műhelyében elsajátította a VP Alutető Kft. egyik tulajdonosa és egyben műszaki vezetője. Húsz éven keresztül dolgozott, hazai, osztrák és német mesterek mellett, megtanulva, a német precizitást, a professzionális hozzáállást, a megfelelő igényességet minden kivitelezésre, majd ezután alapította meg a hazai kft-t.

Cégének fő profilja az egyedi teraszfedések kivitelezése. Sokszor találkozott már a szokványostól eltérő, nem sablon méretű teraszokkal, ahova a tulajdonosok teraszfedés vagy télikert kivitelezését kérték. Nem ritka a sokszög vagy félkörív alakú terasz, ahol szintén szükséges a terasz beépítése. Minden termékének gyártását és beépítését is saját maga felügyeli, amelyek itthon saját műhelyben készülnek. Megrendelők a RAL színskála teljes kínálatából választhatják ki az építmények színeit. Prémium minőségű, egyedi méretre gyártott és tetszés szerint festett alumínium – üveg vagy polikarbonát fedésű teraszfedéseinket, télikertjeinket országszerte már sokan élvezik akárcsak a fix és tolófalak beépítését, már meglevő teraszokhoz is.  

Kiállítói programok és újdonságok

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal