VISSZA

A fém megmunkálásának apró fortélyait már gyerekként, édesapja műhelyében elsajátította a VP Alutető Kft. egyik tulajdonosa és egyben műszaki vezetője. Húsz éven keresztül dolgozott, hazai, osztrák és német mesterek mellett, megtanulva, a német precizitást, a professzionális hozzáállást, a megfelelő igényességet minden kivitelezésre, majd ezután alapította meg a hazai kft-t.

Cégének fő profilja az egyedi teraszfedések kivitelezése. Sokszor találkozott már a szokványostól eltérő, nem sablon méretű teraszokkal, ahova a tulajdonosok teraszfedés vagy télikert kivitelezését kérték. Nem ritka a sokszög vagy félkörív alakú terasz, ahol szintén szükséges a terasz beépítése. Minden termékének gyártását és beépítését is saját maga felügyeli, amelyek itthon saját műhelyben készülnek. Megrendelők a RAL színskála teljes kínálatából választhatják ki az építmények színeit. Prémium minőségű, egyedi méretre gyártott és tetszés szerint festett alumínium – üveg vagy polikarbonát fedésű teraszfedéseinket, télikertjeinket országszerte már sokan élvezik akárcsak a fix és tolófalak beépítését, már meglevő teraszokhoz is.  

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal