BACK

A Wellis küldetése, hogy kiváló minőségű termékeket biztosítson ügyfelei számára, a lehető legjobb masszázs- és relaxációs élményekkel felszerelve, versenyképes áron.

A cég 2003-as alapítása óta egyre többen választják a 100%-ban magyar tulajdonú termékeit világszerte.Az egészséges életmód iránti igény fokozza a minőségi wellness kiegészítők iránti keresletet. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és növekedésnek, a Wellis mára már az európai piac legnagyobb hidromasszázs medence gyártójává vált.

A Wellis kínálatában a jakuzzik és swimspa-k mellett megtalálhatóak a különböző szaniterek, kerti bútorok, grillek, valamint újdonságként pergolák is bekerültek a termékeik közé.

A cég 2023-ban mutatta be innovatív jakuzzicsaládját, ami tökéletesen ötvözi a luxus minőséget az energiahatékonysággal és a fenntarthatósággal. A magyar vállalat zöld koncepciója meggyőző megoldásokat kínál az energiaigény csökkentésére és a jakuzzi fertőtlenítési hatásosságának növelésére.
 

Kiállítói programok és újdonságok

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal