VISSZA

A Wellis küldetése, hogy kiváló minőségű termékeket biztosítson ügyfelei számára, a lehető legjobb masszázs- és relaxációs élményekkel felszerelve, versenyképes áron.

A cég 2003-as alapítása óta egyre többen választják a 100%-ban magyar tulajdonú termékeit világszerte.Az egészséges életmód iránti igény fokozza a minőségi wellness kiegészítők iránti keresletet. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek és növekedésnek, a Wellis mára már az európai piac legnagyobb hidromasszázs medence gyártójává vált.

A Wellis kínálatában a jakuzzik és swimspa-k mellett megtalálhatóak a különböző szaniterek, kerti bútorok, grillek, valamint újdonságként pergolák is bekerültek a termékeik közé.

A cég 2023-ban mutatta be innovatív jakuzzicsaládját, ami tökéletesen ötvözi a luxus minőséget az energiahatékonysággal és a fenntarthatósággal. A magyar vállalat zöld koncepciója meggyőző megoldásokat kínál az energiaigény csökkentésére és a jakuzzi fertőtlenítési hatásosságának növelésére.
 

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal