BACK

Teraszok.hu - egész évben közel a természethez

Teraszok.hu - egész évben közel a természethez

A Teraszok.hu legkeresettebb terméke, a 4 Seasons Oázis üvegtetős teraszfedés kuriózumnak számít a hazai piacon, hiszen nincs még egy termék, aminek alumínium vázszerkezetébe integráltan helyezkedik el a külső tetőárnyékoló vászon. Az alapkivitelben motorizált és automatizált szerkezet (automatikus működés időjárásérzékelővel) oldalfalrendszerekkel kombinálva (üveg, napháló, átlátszó ponyvás fedés) biztonságos menedékké varázsolja teraszodat, infra fűtőtesttel melegítve pedig még a leghidegebb időben is megpihenhetsz alatta!

Másik kiállított termékük, a Gibus piacvezető Bioclimatic pergolája, mely forradalmian új technológiával szabályozza a természetes mikroklímát a fedés alatt. A szabadalmaztatott Twist Motion duplamotoros nyitórendszer elegánsan mozgatja a szigetelt alumínium lamellákat, az oldalsó tömítések pedig megakadályozzák a csapadék bejutását a szerkezet alá. A termék további különlegessége, hogy a beépített hószenzor nem csupán becsukja a szerkezet nyitott lamelláit, hanem beindítja a lamellákba vezetett fűtőszálakat is, amelyek leolvasztják a havat a tetőről.

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.

fal