VISSZA

Teraszok.hu - egész évben közel a természethez

Teraszok.hu - egész évben közel a természethez

A Teraszok.hu legkeresettebb terméke, a 4 Seasons Oázis üvegtetős teraszfedés kuriózumnak számít a hazai piacon, hiszen nincs még egy termék, aminek alumínium vázszerkezetébe integráltan helyezkedik el a külső tetőárnyékoló vászon. Az alapkivitelben motorizált és automatizált szerkezet (automatikus működés időjárásérzékelővel) oldalfalrendszerekkel kombinálva (üveg, napháló, átlátszó ponyvás fedés) biztonságos menedékké varázsolja teraszodat, infra fűtőtesttel melegítve pedig még a leghidegebb időben is megpihenhetsz alatta!

Másik kiállított termékük, a Gibus piacvezető Bioclimatic pergolája, mely forradalmian új technológiával szabályozza a természetes mikroklímát a fedés alatt. A szabadalmaztatott Twist Motion duplamotoros nyitórendszer elegánsan mozgatja a szigetelt alumínium lamellákat, az oldalsó tömítések pedig megakadályozzák a csapadék bejutását a szerkezet alá. A termék további különlegessége, hogy a beépített hószenzor nem csupán becsukja a szerkezet nyitott lamelláit, hanem beindítja a lamellákba vezetett fűtőszálakat is, amelyek leolvasztják a havat a tetőről.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal