BACK

Az InoxMester-Team Kft. elsősorban rozsdamentes acél, alumínium feldolgozással foglalkozik, ezen belül is leginkább az egyedi igényeket igyekszik kielégíteni, fókuszálva a belsőépítészetben, lakberendezésben felmerülő egyéni elképzelésekre. 2017 tavaszán érlelődött meg a gondolat a megrendelői megkeresésekre és igényekre alapozva, hogy létrehozzanak egy saját gyártású termék skálát BUNDIK márka néven, melyben megtalálhatóak lennének a legtöbbször keresett és kereskedelmi forgalomban nem, vagy csak nem megfelelő méretben vagy minőségben kapható termékek. Itt lehetőség van egyéni elképzelés és méret szerinti gyártásra is.

A termékek felületkiképzése lehet szálcsiszolt és polírozott felületű. A Bundik egyedülállóan rendelkezik saját csiszoló-polírozó üzemrésszel, melyben a legyártott bútorok és kiegészítők elnyerik végső kinézetüket / felületüket. Több terméket kombinálnak fával, üveggel, márvánnyal, gránittal, szövettel, bőrrel, stb. Ezen munkák során csak kiváló minőségű alapanyagokat használnak fel, és kiválóan képzett alvállalkozókkal dolgoznak együtt. 

Kiállítói programok és újdonságok

Follow us
ON SOCIAL MEDIA!

Follow us on Facebook and Instagram for updates on GardenExpo! See the latest gardening trends, a number of tips and tricks and much more to fully prepare you for Hungary’s one and only outdoor living show.