VISSZA
WEBOLDAL
www.bundik.hu
ELÉRHETŐSÉG
+36 20 547 1282
bundik@bundik.hu
https://www.facebook.com/inoxmesterteam/
https://www.instagram.com/bundikinox.de/
https://www.youtube.com/channel/UC6W9TUEHXCpJEp29gg3cdUA
ITT TALÁLOD
Bemutató terem: 2120 Dunakeszi, Pallag utca 51. Gyártás: 8000 Székesfehérvár, Móri út 154/A

Bundik Attila a BUNDIK rozsdamentes kerti bútorok gyártója és forgalmazója.

Vállalkozásában 2001 óta foglalkoznak fémbútor gyártással, ezen belül közel 5 éve készítették el egyedi igény szerint az első kerti bútorukat illetve a kerthez, teraszhoz kapcsolódó kiegészítő termékeiket. Azóta már Magyarországon belül egyedüliként több mint száz féle saját készítésű Inox kerti termékkel rendelkeznek.

Kiemelkedő minőségű, időtálló alapanyagokból, kiváló szakemberek által készítenek prémium kategóriájú kerti bútorokat és kiegészítőket manufakturális vállalkozásukban. Termékeik között szerepelnek ülőgarnitúrák, étkező asztalok, székek, padok, kerti kutak, kerti zuhanyok, grillpultok, kerítések, kapuk és még hosszasan lehetne sorolni a kínálatukat. Ha egyedi elképzelése van, vagy csak egyedi méretben szeretne gyártatni, akkor most személyesen is felkeresheti őket a Gardenexpo standjánál bizalommal.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal