VISSZA
WEBOLDAL
www.bundik.hu

Az InoxMester-Team Kft. elsősorban rozsdamentes acél, alumínium feldolgozással foglalkozik, ezen belül is leginkább az egyedi igényeket igyekszik kielégíteni, fókuszálva a belsőépítészetben, lakberendezésben felmerülő egyéni elképzelésekre. 2017 tavaszán érlelődött meg a gondolat a megrendelői megkeresésekre és igényekre alapozva, hogy létrehozzanak egy saját gyártású termék skálát BUNDIK márka néven, melyben megtalálhatóak lennének a legtöbbször keresett és kereskedelmi forgalomban nem, vagy csak nem megfelelő méretben vagy minőségben kapható termékek. Itt lehetőség van egyéni elképzelés és méret szerinti gyártásra is.

A termékek felületkiképzése lehet szálcsiszolt és polírozott felületű. A Bundik egyedülállóan rendelkezik saját csiszoló-polírozó üzemrésszel, melyben a legyártott bútorok és kiegészítők elnyerik végső kinézetüket / felületüket. Több terméket kombinálnak fával, üveggel, márvánnyal, gránittal, szövettel, bőrrel, stb. Ezen munkák során csak kiváló minőségű alapanyagokat használnak fel, és kiválóan képzett alvállalkozókkal dolgoznak együtt. A kiállításon 15 % kedvezményt biztosítanak a látogatók számára termékeik árából, amit 2020.03.27-2020.08.31-ig, e-mailben leadott rendelés esetén használhatnak fel, amit a standnál kézbe kapott kuponkóddal tudnak igénybe venni.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!