VISSZA
6 stílus a Rensontól, amivel luxust varázsolhatsz a kertedbe

6 stílus a Rensontól, amivel luxust varázsolhatsz a kertedbe

2022 / 02 / 15
Trendek
6 stílus a Rensontól, amivel luxust varázsolhatsz a kertedbe

Ha igazán otthonos, személyes és egyben átgondolt kialakítású kertet szeretnél, érdemes a tervezésnél messzebbről indítani a koncepcióalkotást. Hogy ne vessz el a kezdeteknél a technikai paraméterek útvesztőjében, lépj egyet hátra, és képzeld el álmaid kertjét, találd meg azokat az érzéseket, tónusokat és hangulatokat, melyek boldoggá tennének nem csupán most, hanem hosszú távon is! Meríts ihletet számodra kedves emlékekből, nyaralásokból és azokból a kultúrákból, melyek közel állnak a szívedhez. Új kiállítónk, a Predex által képviselt Renson is ebben a szellemiségben alkotja meg és fejleszti termékpalettáját több mint egy évszázada. Olyan pergolákat, homlokzati elemeket és kocsibeállókat gyárt, melyek az innovatív és felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően gördülékennyé teszik a design szerelmeseinek mindennapjait, és hozzájárulnak a feledhetetlen kerti pillanatok megéléséhez. Fedezd fel a Renson életérzést, és meríts ihletet saját kerted kialakításához 6 különböző, mégis egységesen lélegzetelállító design koncepciójukból!

Fénylő minimalizmus - Crystal Lounge

A Crystal Lounge az érintetlen természet kedvelőinek szól. A stílus alapját a friss színek adják: a zöldes bézs, a vízzöld és a világos zöldesszürke árnyalatai. Az anyagok organikusan kiegyensúlyozottak, a matt üveg átláthatóságot biztosít, miközben a stílusos, szőtt struktúrák a légiesség érzetét fokozzák. Olyan érzést kelt, mint egy soha véget nem érő film, amelyben a természeté a főszerep, és az ágak közt táncoló napsugarak és a virágok szelíd hajladozása diktálják a ritmust.

Kortárs komfort - Tech Cocoon

A Tech Cocoon stílusban a kompozitanyagok játékos textúrája adja meg alaphangot. A korallpirostól a terrakotta rózsaszínig terjedő skála pihentető délies légkört varázsol, melyet a frissen hámozott citrusok töltenek meg energiával. A színpaletta egy energikus korallból áll, amit a zöldes alaptónusú fehérek és puha szürkék változatai egészítenek ki, a narancs-rózsaszín pedig meleg és fiatalos hangsúlyt kölcsönöz ennek a fénylő stílusnak. A tiszta átláthatóság érzése elsődleges, a hangsúly a technikai anyagokra (mint például az üvegre és a fémre) helyeződik.

Mediterrán nyaralás - Earth Oasis

A meleg földszínek a nyár érzetét keltik, melynek esszenciáját a terrakotta - szó szerint “égetett föld” - évszázadok óta népszerű tónusa testesíti meg. A paletta megalkotásakor a terrakotta visszafogott narancs-rózsaszínje, a fűszerek porbarnája és a mandula matt vörösesbarna textúrája jelölték ki a referenciapontokat, melyek a dél meleg színeit és anyagait idézik meg, és a napfényben fürdő vidékekre repítenek.

Könnyed kikapcsolódás - Pure Essence

A halvány színek és a lágy felületek miatt ez a stílus a könnyedség érzetét kelti, megteremtve a tökéletes kikapcsolódás éteri közegét. A Pure Essence alapszíneit az agyag, a homok és a természetes fehérek jelentik: a gyapot selymes fehérje, a kagyló finom krémszíne vagy egy szappan törtfehér-rózsaszín árnyalata. A különböző textúrák tükrözik és megtörik a fényt, a természetes felületek és anyagok pedig gondoskodnak róla, hogy ez a stílus ne váljon túlságosan egyszerűvé és kopárrá.

Keleti egyensúly - Spiritual Harmony

A japán építészet által ihletett kortárs stílusban egyensúlyba kerül a test és a lélek. A Spiritual Harmony színskáláját az ősi japán templomokhoz használt színek és anyagok alakították: a sötétített fa, a láthatóan szemcsézett dió a világos bézs és az olívazöld tónusokkal védelmező, megnyugtató légkört teremtenek. A kerti stúdió megidézi a tradicionális tea szertartások meditatív kimértségét és nyugalmát, lehetőséget teremtve az évszakok váltakozásának zavartalan megtapasztalására.

Zöld harmónia - Idyllic Garden

Az Idyllic Garden színeihez és anyagaihoz a dolce far niente földje, Olaszország szolgáltatta az inspirációt. Ideális választás azoknak, akik a minőségi, elegáns szórakozás és pihenés feltételeit kívánják megteremteni kertjükben. A józan szürkék, a növények által inspirált finom zöldek, a travertin árnyalt homokszíne és a vonalak élénk textúrája modern megjelenést eredményeznek.

A Renson kiemelkedő megoldásait partnerünk, a Predex jóvoltából te is megismerheted a Gardenexpón! Látogass el az ország legnagyobb kerti életmód kiállítására 2022. március 25-27. között a Budapest Arénába, az eseményig pedig csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes nyereményeink egyikét!

MEGNÉZEM
Regisztrálj ÉS NYERJ!
levelek

CSILLAPÍTSD A KERTVÁGYAD!

Instagram oldalunkon egész évben gondoskodunk az inspirációdról!
Instagram
InstagramInstagram