VISSZA
WEBOLDAL
www.ampron.hu

Az Ampron tevékenységének alapja az ügyfél elégedettsége, valamint medencéinek és szolgáltatásainak minősége. „Egy életre való medence” az Ampron szlogenje, és mindent megtesznek, hogy ez szó szerint legyen értendő. Az Ampron nagy tapasztalattal rendelkezik a medence építés területén, és megbízható munkát végez. Csapata magasan képzett, és képes segíteni Önnek bármilyen medencékkel kapcsolatos problémában és kérdésben.

A GardenExpóra az Ampron a Medence City üvegszálas kerámia medencéit hozza el. Az üvegszálas medencék megerősített réteges üvegszálas poliészter és gyantákból készülnek. Az üvegszál nagy ellenállást, rugalmasságot, a gyanta egyenletes eloszlását biztosítja a termék felületén. A medencék a kiváló szilárdság és rugalmasság tökéletes kombinációjaként tűnnek ki.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal