VISSZA

Az ArtMetal-Balaton egy családi vállalkozás, mely 2018 óta készít kézműves alkotásokat. Ez idáig nyugaton ismertették meg szobraikat, míg elérkezett a várva várt idő, hogy bemutathassák műveiket Magyarországon is. Nem kevesebbre vállalkoztak mint, hogy ebben a rohanó világban elvigyék Önöket egy új horizonton át, a csend és nyugalom szigetére. Ebben a különleges birodalomban, a sík lemezből kelnek életre karakterisztikus szobraik, melyek maradandó értéket képviselnek bármely szabad-, vagy belső térben. Számos kivitelben és témában alkotnak, egyaránt térbe hozva a mitológiát, bioszférát és a modern formavilágot.

Akár családi otthonok gyöngyszemeként, akár monumentális méretű közösségi terek díszeként is kitöltik a rendelkezésre álló teret. Exkluzív kapubejárók, teraszok, kertek, parkok, csarnokok, nappalik varázslataként egészíthetik ki a szeretett életterünket.

Műveik családi manufaktúrában, szabad kézzel formálódnak, emiatt minden darab egyedi. Szobraik megrendelhetőek, antikolt vagy rozsdamentes acél kivitelezésben. Igény szerint, helyszíni tanácsadást és felmérést is biztosítanak vásárlóik részére.  

Inspirálódjanak, tervezgessenek és kalandozzanak mesebeli világukban, változtassák meg a mindennapi életterüket egy-egy élethű csodával!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal