VISSZA

Aura Wellness Stúdió

Szaunák, gőzkabinok, masszázsmedencék, kerti bútorok, pergolák - minden, ami wellness.

Az Aura Wellness Stúdió családi vállalkozásként több mint 25 éve igyekszik maradandót alkotni a wellness területén.

Büszkék rá, hogy mindezt kizárólag felső kategóriás termékek forgalmazásával és a legjobb hazai szakemberek segítségével teszik. A minőség, a szakértelem és az igényesség mellett munkatársaik nagyon fontosnak tartják az ügyfél elégedettségét, így nap mint nap azért dolgoznak, hogy náluk mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelő terméket.

Kínálatuk több lépcsőben bővült az eltelt évtizedek során, hiszen míg kezdetben csak amerikai masszázsmedencék értékesítésével és szaunák, gőzkabinok építésével, gyártásával foglalkoztak, azóta már a paletta részét képezik a nemzetközi dizájndíjas kerti bútorok, kerti grillek, biokandallók, pergolák, olasz laminált üvegburkolatok, azaz tulajdonképpen minden, ami egy modern kert vagy terasz berendezéséhez szükséges lehet.

Rendkívül büszkék referenciamunkáikra, hiszen sok neves hazai szálloda wellness terében találkozhatunk elkészült alkotásaikkal és számtalan belsőépítész, lakberendező álmát valósították már meg hazai és nemzetközi otthonokban.

Ahogy minden évben, idén is egy új, saját tervezésű szaunán mutatják meg, hol tart ma az európai szakma csúcsa. Ezt a szaunát a GardenExpón láthatja először a nagyközönség, utána kerül csak kiállításra a veszprémi bemutatótermükben. 

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal