VISSZA

Bright Bloom LED Lights

A Bright Bloom Led Lights egy növényvilágításra szakosodott innovatív vállalat, amely kiemelkedő megoldásokkal áll elő a beltéri növénytermesztés terén. A vállalkozás saját tervezésű speciális LED növény-világítótesteket fejleszt, a hatékony megvilágítás érdekében valamennyi növény számára.

Fókuszuk elsősorban a fenntartható növénytermesztés támogatására irányul. Céljuk, hogy bárki eredményesen nevelhessen olyan környezetben is növényeket, ahol korábban ez nem volt lehetséges. A Bright Bloom Led Lights különféle célokra kínál moduláris rendszerű, személyre szabható terméktípusokat. Termesztőállomásaik ideális feltételeket biztosítanak a mikro-zöldek, csírák, palánták számára.

Elkötelezték magukat amellett, hogy segítsék ügyfeleiket egy zöldebb és fenntarthatóbb világ megteremtésében, ahol a növénytermesztés nem korlátozódik csupán a természetes fény által megáldott területekre.

A Bright Bloom Led Lights kínálata mindenki számára elérhetővé teszi a zöld életmódot, akár otthon, akár munkahelyen szeretne növényeket nevelni.
 

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal