VISSZA

Brustor Magyarország

WEBOLDAL
https://www.brustormagyarorszag.hu/
ELÉRHETŐSÉG
info@brustormagyarorszag.hu
iroda +36 30 641 9332
Lepsényi Tamás +36 20 368 1640
https://www.facebook.com/brustormagyarorszag
https://www.instagram.com/brustor_magyarorszag/
ITT TALÁLOD
1036 Budapest, Bécsi út 77-79.

A Brustor Magyarország termékei Belgiumban, a Brustor gyárában készülnek világszínvonalon. A Brustor 1965 óta az árnyékolástechnika szűk élvonalába tartozik, innovátorként sok szabadalmat, egyedi mérnöki megoldást jegyeznek és jelenleg a világ 35 országába exportálnak. Az ügyféllel való első kapcsolatfelvételtől a kivitelezésig cégünk egy kézben tartja a folyamatokat - ennek megfelelően minden lépésért 100%-ban tudunk azonnali felelősséget vállalni.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a „A Kormány 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelete a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról” című kormányrendelet 6§ n) pontja alapján a Brustor pergolái is a támogatható felújítások körébe tartozik. A részletekről a kormányrendeletben tájékozódhat.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal