VISSZA

CasusGrill

A CasusGrill™  dán találmány, 10 éves fejlesztés eredménye. A Danish Design Award 2017-es győztese a “Feel Good” kategóriában!

Olyan környezetbarát és biológiailag lebomló anyagokból készült; mint a gyorsan begyulladó faszénbrikett, a szigetelő hatású lávakő, a természetes bambusz és a kartondoboz. A CasusGrill™ használat után kidobható a szemetesbe vagy elégethető a tábortűzben, így a speciális lávaköveken kívül nem marad meg belőle semmi. A lávakövek természetes talajjavító anyagok, melyek nem terhelik a környezetet.

Használata egyszerű! A könnyen begyújtható a Quick Oxylite™ technológia segítségével, 5 perc alatt használatra kész és több mint 1 óráig tartja a grillezéshez ideális hőfokot. A hőszigetelés megakadályozza a grill külső felületének felmelegedését, így akár puszta kézzel is tartható grillezés közben, égési sérülés nélkül.

A CasusGrill™-t egész évben használhatja, egy hideg téli, vagy egy forró nyári napon egyaránt!

 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal