VISSZA

Partikemence.hu

WEBOLDAL
https://www.partikemence.hu/
ELÉRHETŐSÉG
06 30 852 9226
partikemence@globalinstore.hu
ITT TALÁLOD
2040 Budaörs, Építők útja 2-4.

Egyedi, kézi megmunkálású, fatüzelésű kerámia kemencék és grillezők egyenesen Mexikóból!

A fával fűthető asztali sütőket, chimnea-kat évszázadok óta használják főzőtűzhelyként Közép- és Dél-Amerikában. A Mexikóban készült kézműves asztali kerámiakemencék minden igényt kielégítenek és klasszikus vörösre festett megjelenésükkel, minden környezetben kitűnően érvényesülnek! Az egyszerű, de funkcionális kialakítású sütők tökéletesen alkalmasak arra, hogy akár egy parkban, vagy egy kirándulás alkalmával a tisztáson süthesse meg ebédjét!  A különleges gyártási eljárásnak köszönhetően az agyag nagyon jól szigetel, és a hő nagy része felfelé, a grillen lévő ételek felé vetül, így a kis sütőfelületen is nagy mennyiségű étel készíthető el, rövid idő alatt.

Kerti sütők, kemencék nélkül nincs grillszezon!  Fedezze fel kerti sütő és kemence kínálatunkat, lepje meg családját és barátait egészséges és ízletes fogásokkal, majd  töltsön feledhetetlen perceket velük a kemence melegénél beszélgetve, a szabad ég alatt!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal