VISSZA

Compass Pools Hungary

Világszerte a COMPASS Pools az egyetlen gyártó, amelynél valódi, szabadalmaztatott karbon kerámia medence kapható. A technológia fejlesztése mögött több mint 40 évnyi kutatómunka és szakmai fejlesztési tapasztalat áll. 

A COMPASS Pools elhivatott a kiváló minőségű medencék gyártása mellett, ezért mindig arra törekszik, hogy lépést tartson a legújabb technológiákkal, vagy éppen maga fejlessze ki azokat. Medencéit az elérhető legkiválóbb alapanyagokból készíti, és a termékeknek szigorú minőség ellenőrzési folyamatoknak kell megfelelniük, hogy az ügyfélnek eladott medencék kivétel nélkül tükrözzék a hirdetett kiválóságot.

Mivel a COMPASS Pools csak a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb technológiákat alkalmazza, 40 évre szóló gyártói garanciát tud vállalni a legyártott medencék szerkezetére! A medencék a kerámiamag (PN1690-es számú szabadalom) és a karbonszálas szerkezet miatt betonaljzat nélkül is telepíthetőek, ez jelentős költségcsökkenéssel jár, ráadásul nagyon felgyorsítja a telepítési folyamatot.

A COMPASS Pools medencék nagy mértékben személyre szabhatók. Tizenkét különböző színben kérhetők, amelyek olyan természetes víztömegek, azaz az óceán, lagúnák, folyók színét idézhetik, amelyiket csak szeretné! A medencék felülete porózusmentes, a rendelhető 3D színek exkluzív külsőt kölcsönöznek a medencének.
 

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal