VISSZA

DIEGO

A DIEGO kínálatában egyre több olyan termék található meg, amely a kültéri időtöltéshez kapcsolódik. A műfű hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb megoldás a teraszok, erkélyek burkolására. Emellett már vízálló WPC is megtalálható a kínálatban, mely a fa szépségét és a modern műanyag ellenállóságát ötvözi. Teraszok, erkélyek tökéletes, időtálló burkolata.

Nemrégiben a zöldfalak és a kültéri dekorációk is helyet kaptak a termékpalettán, melyekkel még több zöldet varázsolhatunk a környezetünkbe, kül- és beltéren egyaránt.

Az idei év újdonságai a polyrattan kerti bútorok, melyekkel még egy lépést tett a DIEGO a kültéri lakberendezés felé. A kínálatban megtalálható szettek akár egy kis erkély, vagy egy nagyobb terasz berendezésére is tökéletesen alkalmasak.

Tekintse meg a DIEGO kínálatát a kiállításon, vagy a www.diego.hu weboldalon!

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal