VISSZA

DIEGO

Lakásfelújítás, átalakítás során fontos, hogy minél több terméket tudjunk egy helyről beszerezni. Amellett, hogy időkímélő, az is lényeges, hogy így könnyedén összehangolhatjuk a színeket, mintázatokat. A DIEGO termékkínálatának köszönhetően erre lehetőségünk van, hiszen a DIEGO választékában megtalálható a laminált és vízálló padló, műfű, padlószőnyeg, szőnyeg, függöny, karnis és tapéta is.

A GardenExpóra a DIEGO legújabb műfű megoldásaival érkezik. Műfűvel barátságosabbá és zöldebbé varázsolhatunk számos olyan felületet, ami a lakókörnyezetünk része, így az erkélyt, balkont, teraszt is boríthatjuk vele, sőt, akár a kertbe is leteríthetjük, vagy a falra is felfuttathatjuk.

Az állami otthonteremtési támogatást igénybe vevők számára fontos információ, hogy a DIEGO termékei közül a támogatás érvényesíthető laminált és vízálló padlóra, padlószőnyegre, műfűre és tapétára is!

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal