VISSZA

DIEGO

WEBOLDAL
www.diego.hu

Lakásfelújítás, átalakítás során fontos, hogy minél több terméket tudjunk egy helyről beszerezni. Amellett, hogy időkímélő, az is lényeges, hogy így könnyedén összehangolhatjuk a színeket, mintázatokat. A DIEGO termékkínálatának köszönhetően erre lehetőségünk van, hiszen a laminált padló, vinyl padló, padlószőnyeg, szőnyeg, tapéta, függöny, karnis is megtalálható a DIEGO választékában. A WOODSTEP laminált padlóburkoló rendszer a DIEGO kizárólagos márkája, melyre akár 30 éves rendszergaranciát biztosít. A kínálatban közel százféle különböző dekorral ellátott padló kapható. A DIEGO szőnyegeit a Tulipo márkanév foglalja össze, melyek között megtalálhatók modern és klasszikus darabok, illetve gyerekszőnyegek is. A DIEGO áruházak fontos előnye, hogy szakértő eladókkal áll a vásárlók rendelkezésére. Ez azt jelenti, hogy laminált padló vásárlása esetén megfelelő alátétet, szegélylécet is ajánlanak, míg padlószőnyeg vásárlásakor segítenek a megfelelő ragasztó és szegélyléc kiválasztásában.

A Gardenexpora a DIEGO műfű megoldásaival érkezik. Műfűvel barátságosabbá és zöldebbé varázsolhatunk számos olyan felületet, ami a lakókörnyezetünk része, így az erkélyt, balkont, teraszt is boríthatjuk vele, sőt, akár a falra is felfuttathatjuk. 

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!