VISSZA

Az EGO egy innovációra épülő vállalkozás. Az 1993-ban alapított nemzetközi vállalat részeként az első napoktól kezdve feszegették a vezeték nélküli technológia határait. Ma a világ egyik legnagyobb szerszámgyártója, évente több mint 10 millió darab terméket gyártanak, és világszerte 65 országban értékesítik azokat.

Az EGO iparágban vezető Íves kialaítású Lithium 56V akkumulátor-technológiája új szintű teljesítményt nyújt, amíg Ön keményen dolgozik, hogy elvégezze munkáját. Lenyűgöző üzemidővel és gyors újratöltéssel a legnagyobb felhasználói élményt nyújtja. Nincs szükség a benzinkútra rohangálni, csak tegye a helyére az akkumulátort és kezdhet dolgozni.

Az EGO akkumulátorokat a kezdetektől fogva úgy tervezték, hogy a benzines gépeknek megfelelő teljesítményt nyújtsanak - ellentétben a hagyományos tégla alakú akkumulátorokkal, ahol a cellákat összecsomagolják, ezért azok túlmelegszenek és leállnak - az egyedi íves kialakítás hatékonyabban eloszlatja a hőt.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal