VISSZA

Florárium kincsei virágműhely

A Florárium kincsei virágműhely a virágkötészet, dekoráció, kézműves foglalkozások színtere.

Sokrétű tevékenységet folytat, fő vonal a virágkötészet és minden ami ezzel kapcsolatos: hétköznapi és ünnepi díszítés, esküvők, kiállítások, bemutatók, előadások.

Másik fontos feladata a műhelynek a következő virágszerető nemzedékek ízlésének formálása, ismereteik bővítése. Itt a Kis Virágok Műhelyében alkotás közben ismerkednek a gyerekek a növényekkel, virágokkal, azok hatásával az emberi szervezetre.

A legújabb terület a Florárium kincsei virágműhely működésében pedig két művészeti ág összekapcsolódásából jött létre és megszületett a FlóraLíra webáruház. Itt az irodalom ötvöződik a virágkötészettel, így egyedi és csak itt található ajándékok, lakásdíszek lelőhelye lett.

A Florárium kincsei virágműhely minden tevékenységi területén a legmagasabb színvonalat igyekszik nyújtani. A sok éves gyakorlat és folyamatos továbbképzések elősegítik, hogy a vásárlók, látogatók mindig elégedetten és új élménnyel gazdagodva távozzanak. Fontosnak tartja a növényeknek az ember testi és szellemi egészségére gyakorolt pozitív hatását, igyekszik ezt a harmóniát, életszemléletet a maga tevékenységén át megosztani mindazokkal akik erre fogékonyak.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal