VISSZA

Fortuna Kődesign - Kézműves Kőedények

A Fortuna Kődesign manufaktúra különleges technológiával, kézi munkával készít saját tervezésű kül- és beltéri kőedényeket, kaspókat, virágtartókat és díszvázákat. A kül- és beltéri fagyálló kőedények minden évszakban kiváló díszítő elemei lehetnek kertjének és lakásának. Anyagának köszönhetően megvédi a beültetett növényeket a nagy hőingadozástól, kedvező körülményeket biztosítva a fejlődésükhöz, így egynyári és évelő növények, kisebb fák, cserjék kiültetéséhez is kiváló választást jelentenek!  

Termékeik több mint 25 féle formában, különböző méretben, és színben, akár egyedi színválasztási lehetőséggel is kérhetők. 
Kőedényeiket az elegáns design és a klasszikus forma jegyében alkották meg, amelyek a legkülönfélébb stílusú hotelek, éttermek, teraszok  és kertek  ékkövei
lehetnek.  Más cserépedényekkel, műanyag cserepekkel ellentétben kőedényeik súlyuknak és a felhasznált alapanyagoknak köszönhetően stabilak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem borítja fel a szél, nem fenyegeti a fagy okozta repedések veszélye, így a tárolás sem okoz többé fejfájást!

 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal