VISSZA

A vállalkozás automata öntözőrendszerek és kertek építésével foglalkozik. Elsősorban a Balaton környékén és nyugat Magyarországon végzik tevékenységüket, de bizonyos szolgáltatásaik akár országosan is elérhetőek. Több egyedinek számító szolgáltatással segítik ügyfeleiket, hogy kertjeik soha nem látott formába kerüljenek.

Fejlett gépparkuk segítésével gyors és precíz munkavégzést tudnak végrehajtani. Fontosnak tarják, hogy munkáikat precíz felmérés és tervezés előzze meg. A felmérést precíziós műszerrel végezik a legpontosabb tervek készítése érdekében, erről pedig minden esetben pontos dokumentációt készítenek, amit később továbbítanak a megrendelőnek. 
Idei újdonságuk, amit a GardeExpon mutatnak majd be az automata balkonláda öntözésük. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy többé ne kelljen balkon növényeinket manuális módszerrel öntöznünk, így rengeteg időt spórolhatunk meg. Egy áltagos háztartásban ez a beruházás 1,5-2 év alatt megtérül. A helyszínen egy demo fal segítségével működés közben is bemutatják az új öntözésünket. 
 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal