VISSZA

Holland Pázsit

A Holland Pázsit Kft. már több mint 12 éve piacvezetőként van jelen a hazai műfű értékesítésben és telepítésben.
A Holland Pázsit termékek 100%-ban holland gyártósoron és alapanyagból készülnek, évente frissülő termék kínálatunkból ügyfeleink megtalálhatják az ízlésükhöz legközelebb álló pázsitot. Legyen szó elegáns, tökéletesen gondozott üde pázsitról, vagy a természetes gyepszőnyeg kinézethez leginkább hasonlító műpázsitról.

Hogy mi a titkunk?

Törekszünk a partnereink igényeit maximálisan kiszolgálni a tervezéstől a telepítésen át a karbantartásig. Számunkra minden egyes kivitelezés egy új kihívást jelent, így számunkra ez nem csak munka, hanem elhivatás is, ahol minden elképzelést felülmúló pázsitot varázsolunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos innovációkra és fejlesztésekre, így számos termékünk már újrahasznosítható és környezetbarát formában is elérhető, továbbá minden modellünk kutyabarát, nem allergizálnak és ellenállnak az erős UV sugárzásnak is. Fontos számunkra az ügyfeleink elégedettsége, építünk partnereink véleményére és lekövetjük a változó piaci igényeket is. 

Garantáljuk, hogy minden évszakban hibátlanul szép és tökéletes minőségű Holland Pázsitot varázsolunk akár kertre, teraszra, udvarra, játszóterekre és sportpályákra egyaránt. Mi rendelkezünk az ország legnagyobb bemutató kertjével, ahol a testközelből lehet kipróbálni az igazi Holland Pázsit élményt. Luxus kategóriás Royal Grass termékeinkre 15 év gyártói garanciát vállalunk, melyek a spanyol királyi kertekben és udvarokban is megtalálhatóak.

Találkozzunk a GardenExpón, ahol bemutatjuk a legújabb 2024-es kollekciónkat.

        

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal