VISSZA

Holland Pázsit

A Holland Pázsit Kft-t 10 éve alapítottuk egy kis családi vállalkozásként. Kezdetben ketten próbáltuk azon ügyfeleink igényeit maximálisan kiszolgálni, akik szerettek volna egy rendezett, esztétikus kertet a házuk udvarán, de nem akartak vele foglalkozni, csak élvezni a szépségét. 
Ezen kívül olyan teraszok kivitelezésével is foglalkoztunk, ahol a tulajdonosok barátságosabb, hangulatosabb környezetet próbáltak kialakítani, mert a hidegburkolat nem volt végleges megoldás számukra.
Jelenleg a folyamatosan növekvő piaci igényeket kielégítve 16 irodai kollégával és 10 kivitelező brigáddal állunk ügyfeleink rendelkezésére a kertjük vagy teraszuk tervezésétől kezdve a komplett megvalósításig. Évente több, mint 1500 ügyfelünk visszajelzése igazolja számunkra, hogy a folyamatos fejlesztés és a munkánk minőségének javítására tett erőfeszítés jó irány vevőink maximális elégedettségére.

Hogy mi a titkunk? 

A Holland Pázsit termékek 100% -ban holland gyártósoron és alapanyagból készülnek, ahol minden ügyfelünk megtalálhatja az ízléséhez leginkább közelebb álló pázsitot. Legyen szó tökéletesen elegáns, gondozott üde pázsitról, vagy a természetes gyepszőnyeg kinézethez leginkább hasonlító műpázsitról, minden igényt kielégít a Holland Pázsit kollekció.

Legyél kutyatartó, vagy egy terasz tulajdonosa, tudunk Neked olyan pázsitot mutatni, ami felülmúlja minden elképzelésedet.
A Holland Pázsit számunkra nem csak munka, hanem igazi szenvedély is, hiszen ezek a műfüvek a valódi, természetes pázsit minden pozitív tulajdonságával rendelkeznek, teljesen gondozásmentesek, valamint kutya-és környezetbarátok is egyben, nem allergizálnak, nem száradnak ki vagy sárgulnak el, eső után 15 perccel pedig újra szárazok. 

A Holland Pázsit tökéletes megoldást jelent teraszra, kertre, udvarra, játszóterekre vagy sportpályákra, telepítése gyors és egyszerű. Anyaga lég- és vízáteresztő, az alatta lévő föld nem dohosodik és ami a legfontosabb: az év 365 napján tökéletes látványt nyújt, teljesen gondozásmentes és az állatok sem tehetnek kárt benne, melyre 8 év garanciát is vállalunk.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal