VISSZA

Home Garden Deko

A Home Garden Deko tulajdonosai először saját szabadidejükben foglalkoztak a dísznövénygondozással később a szaporításukkal. Otthonuk csinosítására kertet építettek kőszegélyes tavakkal, trópusi növényzettel, boros állványokat faragtak a nappalijuk ékévé, polisztirolból készítettek sziklát és vízesést, hogy kertjeik kevésbé ékes elemeit eltakarják és kis oázisukat élvezetesebbé tegyék, élőképet kreáltak zöld növényekből, hogy a hálószoba és a nappali a nyugalom szigetévé válhasson. Mára a hobbijuk lett a szakmájuk. Évek óta építik a webáruházukat és otthonukból kertészetet varázsoltak, melyen 3 üvegház biztosítja a trópusi és mediterrán dísznövények számára a megfelelő klímát. A tulajdonosok mögé állt az egész család és a két család együtt dolgozva online és offline azon munkálkodik, hogy Magyarországra eljuttassák a legkülönlegesebb, legegzotikusabb növényeket a világ minden tájáról.

Jelen vannak a közösségi média legtöbb platformján és 0-24 órában tájékoztatja vásárlóit az újdonságokról! Csapatuk szenvedélyesen kutatja a legritkább növényfajokat és elérhetővé teszi az érdeklődők számára. Sok különlegesség és ritkaság vár arra, hogy a magyar és európai otthonokban költözhessenek és így a szívekbe elégedettséget és az arcokra mosolyt varázsoljon a szürke hétköznapokban. A Home Garden Deko személyes nagy kedvence a tarka levelű dísznövényzet, de egy növény nem csak dísz, hanem élőlény, melyek közül nagyon sok fajta tisztítja a levegőt az otthonunkban, más fajták ehetőek is és jótékony hatással van egészségünkre.

Céljuk, hogy a Home Garden Deko ne csak egy webáruház legyen, hanem akár egy növénylexikon is, klubbot szeretnének építeni, ahol a vásárlók megoszthatják egymással a tapasztalatikat a növényekkel, hiszen ahány ház, annyi klíma. Kiegészítő szolgáltatásaink közé tartozik a műsziklagyártás is.

Ne feledd: A Home Garden Deko – az otthonod legjobb barátja!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal