VISSZA

JOYO Lounge Prémium Babzsákok

A JOYO Lounge prémium termékei a babzsákok legújabb generációja. A JOYO, több mint babzsák! A babzsákfoteleink alapvető tulajdonsága, hogy rendkívüli módon kényelmesek és tökéletesen felveszik a test alakját. A JOYO relax bútorok huzata 100%-ban vízálló, könnyedén tisztítható. Kültéri-beltéri használatra egyaránt alkalmasak. A JOYO prémium babzsákjaiban semmi sem nyom, nem fáraszt az ülés. Nem az izmaidat dolgoztatod, nem a gerincednek kell tartania a tested, hisz a belsejében található gyöngyöcskék teljesen átveszik ezt a feladatot.

25 féle különböző modell, 21 féle szín és akár 4 féle tömési fok közül választhatsz! Speciális varrott szélű, kötélfoganytús modelleink pedig Magyarországon kizárólag a JOYO Lounge-nál érhetőek el.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal