VISSZA

Julienne Gránit Edények

A 100%-ban olasz gyártású Julienne és Julienne Indukció Plus edények magas minőséget, széleskörű használatot, alkalmazást biztosít minden főzni és sütni vágyónak. A funkcionális, minden napra használható edények stílusát és innovatív külsejét tekintve is kiváló minőséget takar. A speciális mikroredős felületnek köszönhetően olaj és zsír nélkül egészségesebb ételeket lehet bennük készíteni. A szabadalmaztatott eltávolítható fogantyú lehetővé teszi a könnyű használatot a tűzhelynél és a sütőnél.

Webshopjukban is érdemes szétnézni, ahol biztosan megtalálja a megfelelő serpenyőt a konyhába.

Regisztrált vásárlóik  10% kedvezményt kapnak a  a kiemelt termékek feltűntetett áraiból: Julienne serpenyők, Julienne indukciós serpenyők, Granit indukciós serpenyők, Ariete 6399 vasaló. Nagyobb mennyiség rendelése esetén, kérje egyedi árajánlatukat az info@granitedenyek.hu email címen.

Látogassa meg cégüket a GardenExpo 6/a standján, ahol megtalálja a Julienne és Granit kollekció újdonságait. Chéfjük bemutatja miként lehet egészségesen, zsiradék nélkül sütni, főzni a serpenyőikben.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal