VISSZA
WEBOLDAL
www.jysk.hu

A JYSK-ben mindig talál egy jó ajánlatot a kerti termékek között. Széles választékát kínálják a klasszikus, FSC®-keményfa, alumínium, műanyag és polyrattan kerti bútoroknak, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni.

Fedezze fel a JYSK kerti asztalait, székeit, amiket akár szettben is megvásárolhat, illetve ülőgarnitúráikat, napozóágy és kerti pavilon választékát. A JYSK-ben mindegyikhez talál hozzá illő, kényelmes kerti párnákat is. A JYSK kerti bútorai ötvözik a funkcionalitást a kényelemmel és a stílussal, hogy Ön megtalálja a saját ízlésének megfelelő szettet.

Továbbá napozóágy, hálózsák, napernyő, lámpások, virágkaspók, szolárlámpák, sörsátor, vitorlavászon, hűtőtáska, kültéri szőnyeg, játékok és sok egyéb kerti kiegészítő várja Önt a JYSK 91 áruházában, vagy a weboldalon. Itt a kerti bútorok és kiegészítők még szélesebb választékát kínáljuk online rendelhető termékeinkből, érdemes ellátogatni a JYSK.hu-ra és megnézni a csak online kapható kerti székeket, asztalokat és ülőgarnitúrákat.

KERTI BÚTOROK, MELYEK MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTENEK

Választékukban egyaránt megtalálhatóak a rattan bútorok, a luxus minőségű keményfából készült és a megfizethető, karbantartást nem igénylő bútorok, ülőgarnitúrák, trambulinok, pavilonok és napozóágyak is.

 

FSC® – A FENNTARTHATÓ KERTI BÚTOR GARANCIÁJA

A JYSK büszke arra, hogy minden keményfából készült bútoruk FSC® tanúsítvánnyal ellátott fából készült. Az FSC® tanúsítvány garantálja az erdők folyamatos és független ellenőrzését az FSC® környezeti, szociális és gazdasági irányelvei szerint, a felelősségteljes erdőgazdálkodást támogatva. A kerti bútorok fontosak a JYSK számára, mivel Európa egyik legnagyobb kerti bútor kiskereskedőiről van szó. A JYSK ezért aktívan dolgozik a tarthatatlan és illegális fakitermelés és égetés elleni küzdelemben.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal