VISSZA
WEBOLDAL
www.jysk.hu

A JYSK-ben mindig talál egy jó ajánlatot a kerti termékek között. Széles választékát kínálják a klasszikus, FSC®-keményfa, alumínium és polyrattan kerti bútoroknak, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni. Fedezze fel a JYSK kerti asztalait, székeit, amiket akár szettben is megvásárolhat, illetve ülőgarnitúráikat. A JYSK-ben mindegyikhez talál hozzá illő, kényelmes kerti párnákat is. A JYSK kerti bútorai ötvözik a funkcionalitást a kényelemmel és a stílussal, hogy Ön megtalálja a saját ízlésének megfelelő szettet.

FSC® – A FENNTARTHATÓ KERTI BÚTOR GARANCIÁJA

A JYSK büszke arra, hogy minden keményfából készült bútoruk FSC® tanúsítvánnyal ellátott fából készült. Az FSC® tanúsítvány garantálja az erdők folyamatos és független ellenőrzését az FSC® környezeti, szociális és gazdasági irányelvei szerint, a felelősségteljes erdőgazdálkodást támogatva. A kerti bútorok fontosak a JYSK számára, mivel Európa egyik legnagyobb kerti bútor kiskereskedőiről van szó. A JYSK ezért aktívan dolgozik a tarthatatlan és illegális fakitermelés és égetés elleni küzdelemben.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal