VISSZA
WEBOLDAL
www.jysk.hu

A JYSK nemzetközi kiskereskedelmi lánc a családi tulajdonban lévő Lars Larsen Csoport része. A JYSK alapítója, a Dánia-szerte az ország vezető kereskedőjeként ismert Lars Larsen, akinek „mindig van a tarsolyában egy jó ajánlat”. A JYSK 48 országban van jelen és több mint 3300 üzlettel rendelkezik.

Világszerte a skandináv dizájn és funkcionalitás kombinációját kínálja, híres minőségi, stílusos és megfizethető lakberendezési termékeiről, így vonzó lehet azok számára, akik modern, letisztult és praktikus otthoni megoldásokat keresnek. A JYSK termékek különösen széles választékát kínálja a hálószobai, nappali, fürdőszobai és kültéri berendezések és kiegészítők körében.

A JYSK elkötelezett a minőség és a megfizethetőség mellett, vásárlói számára könnyen hozzáférhetővé teszi a kiváló minőségű termékeket, így teszi lehetővé, hogy az otthonaik stílusosak és kényelmesek legyenek.

A JYSK stílusos kertibútorai között széles választékban megtalálhatók az étkező- és ülőgarnitúrák, napozóágyak, hintaszékek, valamint kerti asztalok és székek. A választékban olyan, kiváló minőségű anyagokat találunk, mint például teakfa, egyéb keményfa, vagy az alumínium. Az elérhető stílusok sokszínűsége garantálja, hogy mindenki megtalálhatja az otthonához leginkább illő darabot, akár az áruházakban vagy a JYSK.hu weboldal még szélesebb kínálatában.

Az esemény ideje alatt a JYSK tanácsadói bemutatják a termékeket és segítenek minden kedves érdeklődőnek kiválasztani az otthonához leginkább illeszkedő darabot.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal