VISSZA

A Kert Shop McMenemy Márk kertészeti műsorvezető webshopja, amit azzal a céllal hozott létre, hogy elérhetővé tegye nézői számára az általa is használt, kipróbált és megszeretett.kertészeti termékeket. Az csak természetes, hogy itt minden természetes és természetbarát; szervestápok, vetőmagok, biológiai szerek. Márk és csapata igyekezett összeszedni mindent, ami az ökologikus kertészkedésben segíthet.

A Gardenexpora egy kifejezetten a magaságyásokról szóló standdal készülnek. Itt minden megtudhat a közönség erről a népszerű termesztési irányzatról. Nem csak bemutató ágyásokat nézhetnek majd, de kérdezhetnek is az ott lévő szakértőktől és Márktól is a témában.

Nagy választékban árulnak majd minőségi német Kiepenkerl magokat, hagymákat, ott lesznek a Viano közkedvelt szervestápjai, itt mutatkozik be az - Angliában már alapként használt - mikorrhiza gombákat tartalmazó növénykondícionáló a MikoMax, és természetesen lesznek Gardenexpos ajánlatok is!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal