VISSZA

A KITE márka több mint 50 éves múltra tekint vissza, története a cég jogelődje, a Kukorica és Iparinövény Termelési Együttműködés megalapításával kezdődött. Fő célkitűzései a kezdetek óta nem változtak: a tudomány világszínvonalú eredményeinek megismerése, az új technológiák, korszerű termelési eszközök és üzemszervezési eljárások elsajátítása, alkalmazása és elterjesztése a mezőgazdaságban. A KITE betűszó örökítette tovább az alapító elődök szellemiségét és több generáció eredményeit az egymást követő társadalmi és gazdasági átalakulások során. 
A KITE Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú cég. A vállalat központja Nádudvaron működik, 5 régióban 20 alközpontba szervezett kereskedelmi és szolgáltató hálózata az ország egész területét lefedi. 

Több mint 50 év szakmai tapasztalatára, munkatársaink tudására és stabil gazdasági hátterünkre építve fejlesztjük szervezetünket, innovatív, minőségi termékeinket és szolgáltatásainkat. Komplex műszaki, termelési, input és logisztikai megoldásokkal és partnerre szabott kereskedelmi, finanszírozási és biztosítási konstrukciókkal, teljeskörűen ki tudjuk szolgálni partnereink hatékony, környezettudatos, fenntartható gazdálkodását, fejlesztési és növekedési igényeit.
 

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal