VISSZA

Milestone66

A Milestone66 csapata nem csupán egy márkát képvisel, hanem egy életstílust is, ahol a grill, barbecue és pizza kultúra nemcsak egy hobbi, hanem maga a szenvedély.
Minden termékükkel és támogatásukkal ezt a filozófiát közvetítik gasztronómia élményt képviselik.

A Milestone66 az idei Garden Expóra is új energiával és lendülettel érkezik. Standunkon bemutatják öntöttvas edényeiket, melyek a grillezők és kemencézők mellett a konyhában sütögetők legjobb barátai lesznek, hogy minden étel tökéletesen készüljön el. Természetesen nem maradhatnak el a pizzasütéshez nélkülözhetetlen eszközök sem, melyekkel otthonod egy olasz pizzéria varázslatos hangulatát idézheti meg. 

A biztonság érdekében kényelmes hőálló kesztyűkről gondoskodtak, hogy minden séf maximális védelmet élvezhessen sütés és grillezés közben.

De ez még nem minden! 
Fűszereik és savanyúságaik is kihagyhatatlanok, hogy az ízek ne a csak készítés során kapjanak támogatást, hanem minden egyes falatban kibontakozhassanak.

Látogasd meg az innovatív hazai Milestone66 csapatot a Garden Expón, és fedezd fel, hogyan teheted szenvedélyeddé az ételkészítést a segítségükkel!

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal