VISSZA

Motorline Hungary

Professzionális kapunyitó automatikák letisztult külsőben. A Motorline termékei elhozzák azt, amire minden háztulajdonos vágyik, problémamentes, egyedi igényeket is kielégítő dizájn motorokat. A Motorline Professional egy tapasztalt és dinamikus márka, amely otthoni, ipari és forgalomirányítási automatizálási rendszereket fejleszt, és gyárt. Az elmúlt 36 év munkájának köszönhetően immáron több mint 50 országban vannak jelen. Ez idő alatt olyan megkülönböztető megoldásokat dolgoztak ki, amelyek funkcionalitásukban megfelelne a kor elvárásainak, emellett kiemelt figyelmet szenteltek az igazán dizájnos külső kialakításának is.

Ezen termékek magyarországi forgalmazója a Roller Gate Kft, akik csapatukkal immáron több mint 10 éve meghatározó szereplői ennek a piacnak. A csapat folyamatosan fejleszti magát és partnereit, melyben vásárlóik széles körének egyedi igényei is nagyban segítik őket. Hisznek abban, hogy nem terméket kell eladni, hanem megoldást kell értékesíteni.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal