VISSZA

NanoHouse

WEBOLDAL
www.nanohouse.hu
ELÉRHETŐSÉG
Biacsi Péter +36 70 904 9332
hello@nanohouse.hu
https://www.instagram.com/nanohouse_budapest/

Szauna, dolgozószoba a kertben, jógatér vagy búvóhely: megérkeztek a minőségi időtöltés új helyszínei a természet és design szerelmeseinek. A NanoHouse megmutatja, hogyan lehet a rendelkezésünkre álló teret minőségi élményhelyszínné alakítani. Az elmúlt években egyre tudatosabban fordulunk hétköznapi életünk során a fenntartható megoldások felé. A környezettudatos szemlélet térhódítása egyre erőteljesebben jelen van az építészetben, miközben a bensőnkben dolgozó kód intenzíven táplálja a vágyat, ami oda hajt bennünket, ahonnan jöttünk: vissza a természetbe!

Disconnect to Connect. ÖÖD Tükörházak. Az ÖÖD nanoházai beleolvadnak a környezetbe, legyen az egy zsúfolt városi tér, vagy akár az erdő sűrűje. A prémium tükörház-koncepció megalkotója egy észtországi startup, míg a házak kizárólagos magyarországi forgalmazója, a NanoHouse a GardenExpón mutatkozik be elsőként. NanoHouse. Tér, élmény fenntarthatóan.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal