VISSZA

NÍVÓ

A NÍVÓ 100 százalékban magyar tulajdonú, harmadik generációs családi vállalkozás. Fő tevékenységük a biztonsági bejárati ajtók, valamint gondozásmentes fém kerítések gyártása, forgalmazása és szerelése. 

30 éves történetük kezdete óta folyamatosan új fejlesztéseket és innovatív technológiákat alkalmaznak, hogy korszerű biztonsági ajtóik és gondozásmentes kerítéseik minden igénynek megfeleljenek.

A vállalkozást Kiss László lakatosmester indította útjára, 25 év szakmai tapasztalatára építve 1989-ben. Szakértelmének és a munka iránti, megalkuvást nem tűrő alázatának köszönhetően a NÍVÓ biztonsági ajtó mára egyet jelent a tökéletes biztonság, a minőség, és az időtállóság fogalmával. 

Biztonsági ajtóikat és gondozásmentes fém kerítéseiket olyan gondossággal, szakértelemmel tervezik és szerelik össze, mintha a saját otthonukba kerülnének.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal