VISSZA

Öntbolt.hu

Mai rohanó világban arra vágyunk, hogy visszatérjünk a természet pihentető élményéhez. Az ember és környezete között létezik egy elszakíthatatlan kötődés, amit karban kell tartanunk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Az Öntbolt.hu Öntözőrendszer azoknak a kerttulajdonosoknak segít, akik kikapcsolódásra vágynak, harmonikus, zölden pompázó kertjükben, mindezt az öntözés fáradalma nélkül. Legyen Önnek is valóság az örömteli kikapcsolódáshoz egy szép kert!

Házikerti-, park- és sportpálya öntözőrendszerek tervezésében, kivitelezésében szakértők vagyunk, érdeklődő kerttulajdonosoknak ingyenes tervezéssel és szaktanácsadással szolgálunk. Az új csináld magad mozgalmunk keretében lehetőséget adunk ügyfeleinknek a barátibb áron elérhető saját kivitelezésű automata öntözőrendszerek építésére, e folyamat során végig támogatást nyújtunk. Mi megtervezzük, Ön megépíti!

 

 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal