VISSZA

Pálmaház Kertészet

„…AHOL ÉLMÉNNYÉ FORMÁLJUK A VÁSÁRLÁST”

A Gödöllői Királyi Kastély kastélyparkjában található Pálmaház Kertészet 2015-ben nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt. A fényűző királyi időket idéző külső és belső képpel bíró kertészeti áruda került kialakításra. A faiskolában a virágzó évelőktől a díszfákig mindent megtalálhatnak a kertbarátok. Gödöllő és környékének legszélesebb növény választékával találkozhatnak az érdeklődők.

A Pálmaház Kertészet standján a kertek talán legfontosabb alkotó elemeivel várják a látogatókat: NÖVÉNYEKKEL.

A Pálmaház Kertészet csapata inspiráló növény különlegességekkel készül a kiállításra látogató kertbarátok részére. Emellett bemutatásra kerül 2024 egyik újdonsága a Domino virágláda rendszer. A moduláris elemeknek köszönhetően csak a képzelet szab határt, hogy milyen formájú, anyagú és méretű növénytartó rendszert telepítsenek a medence partjára vagy a teraszra.

A Pálmaház Kertészet szakértő csapata a kiállítás ideje alatt kerttervezési, kertépítési és növény kiültetési tanácsadással is várja az érdeklődőket.

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal