VISSZA
WEBOLDAL
www.pergolagroup.hu
ELÉRHETŐSÉG
06 20 211 1226
ertekesites@pergolagroup.hu
https://www.facebook.com/pergolagroup.hu
ITT TALÁLOD
8600 Siófok, Széchenyi u. 49.

A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező cég, melynek palettáján megtalálhatóak a motorosan vezérelt pergolarendszerek, prémium minőségű árnyékoló és üvegrendszerek, valamint oldalfedések. Fő profiljuk a speciális, egyedi igények alapján tervezett, akár 4 évszakos teraszrendszerek forgalmazása és kompromisszummentes kivitelezése.

A termékpalettán az alumínium lamellákkal, illetve exkluzív PVC anyaggal fedett alternatívák mellett rengeteg újdonság is megtalálható.

Tapasztalt értékesítő kollégáik segítenek az ötletelésben, hogy Ön is ki tudja választani az egyedi igényeinek megfelelő tökéletes megoldást teraszára.  Ezt követően a cég saját mérnökei megtervezik Önnek a pontos elképzeléseit, amelyeket egy kifejezetten erre a területre szakosodott beépítő csapat valósít meg. A Pergola Group Kft.  így nyújt komplex szolgáltatást ügyfeleinek.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal