VISSZA

Prime Garden

A Prime Gardent tíz évvel ezelőtt alapították. A prémium minőségű kertjeik terveit mára profi tervezőcsapat prezentálja ügyfeleiknek.

Elképzeléseiket látványtervekkel teszik szemléletesebbé, amivel megrendelőik azonnal leendő kertjükben érezhetik magukat. Erősségük az egyedi, fantáziadús kertek tervezése, igényes kivitelezése, olyan inspiráló szabadterek alkotása, amelyek kiszolgálják az ott lakókat a mindennapokban. Fontosnak tartják a megrendelők igényeit funkcionálisan és stílusban is maximálisan kielégíteni, használható életteret nyújtani nekik. A tervezéskor céljuk, hogy a kert szolgáljon mindennapi életünk színteréül, az esztétika találkozzon a funkcionalitással, a kert működjön egy kis oázisként, melyben feltöltődhetünk testileg, lelkileg.

A tervezésnek és a szakszerű kivitelezésnek köszönhetően megálmodott kertjeik hosszútávon is fenntartható egységet alkotnak, akár egy életen keresztül.
 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal