VISSZA

STALCO -  BIZALMAT ÉPÍTÜNK

A STALCO egy családi, 100%-ban lengyel tőkéből létrehozott vállalkozás. Az embereknek, barátságuknak és óriási elkötelezettségüknek köszönhetően 1998 óta szünet nélkül működnek. A cég filozófiájának fő pontja, egyben a siker záloga a kínált megoldások magas színvonala és az abszolút ügyfélorientáció. 

Kereskedelmi tevékenységük tíz termékcsoport értékesítést foglalja magába: kéziszerszámok, rögzítéstechnika, tartozékok, elektromos gépek, kerti szerszámok, munkavédelmi ruházat, építőipari szerszámok, festő szerszámok, technikai -, építőipari és vegyi termékek, műhelyfelszerelések.

Ajánlatuk 2 szériára oszlik - Stalco és Stalco Perfect. 

STANDARD TERMÉKVONAL:

Nagyszerű ár-érték arány jellemzi. Az átgondolt dizájnnak, valamint a modern technológiának és a jó minőségű alkatrészeknek köszönhetően a termékek nemcsak a mindennapi ház körüli munkák során válnak be, de mindenekelőtt jó alternatívát jelentenek a minőségi, de elérhető árú szerszámokat kereső vállalkozók számára. Az ebből a szériából származó termékek hosszú élettartamot és biztonságos munkát garantálnak.

PROFESSZIONÁLIS TERMÉKVONAL:

A Stalco Perfect termékeket a részletekre való kivételes odafigyeléssel és a globális beszállítók legjobb minőségű alkatrészeinek felhasználásával tervezték. Olyan szakemberek számára hozzanak létre eszközöket, akik nem csak a kiváló minőséget vagy a modern technológiát, hanem a tartósságot és a kompromisszumok nélküli teljesítményt is értékelik. Az ebbe a szériába tartozó termékeket úgy tervezték, hogy nehéz körülmények között, nagy terhelés mellett is jól teljesítsenek. 
 

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal