VISSZA
WEBOLDAL
www.stihl.hu

A STIHL név egyet jelent a forradalmian új technológiával és az innovatív ötletekkel a cég alapítása óta. A vállalatot több, mint 90 éve alapították, máig 100 százalékig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas STIHL Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas STIHL Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és -láncok értékesítési területén piacvezető.

A STIHL akkumulátoros termékei a legkényelmesebb munkavégzést biztosítják, ha a saját kertünkben szeretnénk gondozni. Az akkumulátorok gyors, egyszerű kezelést biztosítanak megfelelő teljesítmény mellett. Így a kisebb, spontán kerti munkák még könnyebben elvégezhetők.

A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi sportfavágó versenysorozat névadó szponzora is.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal