VISSZA

A STIHL motoros gépeket fejleszt, gyárt és értékesít az erdészet, a mezőgazdaság, a tájépítés és az építőipar területén dolgozók, valamint a magán kerttulajdonosok számára. Gépei több, mint 95 éve könnyítik meg a természetben és a kertben végzett munkát.

Családi vállalkozásként a STIHL különleges felelősséggel tartozik az emberek és a természet iránt. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordít a biztonságos munkavégzés körülményeinek megteremtésére, az egyéni védőfelszerelések használatának fontosságára, illetve arra, hogy hatékony és hosszú távon fenntartható gépei révén a felhasználók megbecsüljék a természet erőforrásait. 

A STIHL GardenExpo standján a márka portfóliójából elsősorban az akkumulátoros termékcsalád kerül bemutatásra, mivel a STIHL széles termékkínálatából a kertben végzendő munkák többségéhez már minden felhasználó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb, megbízható és kiváló minőségű akkumulátoros eszközöket. A kiállításon, a termékek szakszerű bemutatásán kívül a látogatók magasszintű tanácsadást is kapnak, hogy minden érdeklődő a megfelelő gépet tudja a kínálatból választani. 

Kiállítói programok és újdonságok

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal