VISSZA

Sziget Kiadó - Saxum Kiadó

A SZIGET KIADÓ a népszerű Lépésről lépésre sorozat új kötetét hozza a Gardenexpóra: Így is lehet kertészkedni! A könyv elsősorban azoknak szól, akik kevés szabadidővel rendelkeznek, és talán még sohasem kertészkedtek. Olyan elfoglalt embereknek, akik a szabadidejükben egy kiskertet szeretnének megművelni.
A szerző kifejlesztett egy rendszert, amely hatékony kertművelést tesz lehetővé. Az emelt ágyások segítségével hosszabb előkészületek nélkül, bármikor belevághatunk a kertészkedésbe. Az ágyásokat könnyű felépíteni és lebontani, csak annyi a feltétel, hogy egy kisebb földterület álljon a rendelkezésünkre. Ezen kívül megismerkedhetünk a különböző művelési módok előnyeivel és hátrányaival, valamint az ideális növénykombinációkkal. Azoknak, akiknek nincs idejük az elő- és utótermesztés, vagy a jó és rossz növénykombinációk kidolgozásához, a szerző ültetési terveket dolgozott ki. Így meglepően sok mindent termelhetünk a kertünkben.

Kövess minket!
A SOCIAL CSATORNÁKON IS!

Milyen trendek uralják a modern kerteket? Hogyan alakíthatod ki saját oázisodat, ahol élmény a pihenés? Milyen kiállítókkal és megoldásokkal találkozhatsz március végén a GardenExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon érdekes és szórakoztató tartalmakért!

fal